Quipes de carne de res

Quipes de carne de res

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Quipes de carne de res. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Quipes de carne de res is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Quipes de carne de res is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Quipes de carne de res, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Quipes de carne de res delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Quipes de carne de res is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Quipes de carne de res estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Quipes de carne de res using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

El Quipe, también llamado (Kibbeh) es un alimento muy común en el medio oriente, y fue introducido en la República Dominicana por los inmigrantes libaneses. Que nosotros los dominicanos hemos adoptado y adaptado a nuestro diario comer.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Quipes de carne de res:

  1. 1/2 Kilo Trigo
  2. 1 Kilo carne de res molida
  3. 2 Cebollas grandes Ralladas
  4. 1 aji cubanela picado
  5. 1/3 taza agua
  6. al gusto Sal y Pimienta
  7. 1 cucharada pasta de tomate
  8. 1 cucharadita orégano
  9. 1/4 taza pasas
  10. 1 Cucharada ajo molido
  11. 1/2 litro aceite para freir

Steps to make to make Quipes de carne de res

  1. Antes de empezar lo primero que tenemos que hacer es poner el trigo en un tazón y agregar suficiente agua para cubrir, luego agrega otras cuatro tazas más de agua y deja remojar en la nevera durante la noche.
  2. Ponemos la carne en un recipiente profundo, agregamos el ají, el ajo, orégano y la cebolla sazonamos con sal y pimienta.
    Mezcla la carne con los ingredientes con un movimiento similar al que se usa para amasar harina. Reserva dos tercios de la carne cruda.
  3. Para hacer el relleno:
    Calienta dos cucharadas de aceite a fuego medio en una sartén, cuando el aceite esté caliente agrega el tercio de la carne que separaste dora la carne. Agrega la pasta de tomate y mezcla bien.
    Agrega 1/3 taza de agua y las pasas, cuece a fuego medio.
    Cuando todo el líquido se haya evaporado apaga y deja enfriar a temperatura ambiente.
  4. Para hacer los quipes:
    Cuela el trigo, luego exprime con las manos para sacar tanta agua como puedas. Agrega la carne cruda que habías reservado.
    Con tus manos, con un movimiento de amasar, mezcla la carne con el trigo hasta que todo esté uniformemente
    incorporado. Tómate tu tiempo, de esto depende que no se deshaga el quipe cuando lo frías. Pon 3 cucharadas de la mezcla en tus manos y haz una bola. Haz un hoyo en la bola y Pon una cucharadita del relleno en el hoyo y cubre con más mezcla de trigo. Dale forma al quipe, apretando para que quede lo más compacto posible
    Refrigera por unas seis horas.
  5. Cuando sea hora de freír apriétalos un poco para compactarlos más. Calienta el aceite a temperatura media en un envase de freír profundo. El aceite debe estar muy caliente. Con mucho, mucho cuidado pon el primer quipe en el aceite, Fríe los quipes, de ser posible uno a la vez para que la temperatura del aceite no baje mucho. Después de freír, los quipes deben estar dorado oscuro por fuera, cuando frías el primero abre y asegúrate que no esté crudo por dentro.
  6. Pon en una toalla de papel para que drenes el exceso de aceite.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have much more natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for fundamental cooking skills for newbies you do not need to discover them however only if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch dishes yet its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Speedy Quipes de carne de res. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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