Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña

Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña using 22 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

Un típico panameño para mi receta 400. El arroz ya lo expliqué en recetas anteriores, voy a enseñarte el cómo de nuestra sopa de costilla. En Panamá le decimos Chicha de Arroz con Piña, lo sería para ustedes una Horchata realizada con los resto de la Piña.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña:

  1. HORCHATA DE PIÑA:
  2. cáscaras y el centro de una piña grande
  3. 1 fajita de canela
  4. Al gusto azúcar morena
  5. 2 clavos de olor
  6. 1/4 taza arroz lavado
  7. 2 litros agua
  8. SOPÓN DE COSTILLA:
  9. 2 kilos costilla de res
  10. 1 cebolla en brunua
  11. 6 dientes ajos picados
  12. 2 cada de aceite de oliva
  13. 1 rama apio en brunua
  14. 1 zanahoria en brunua
  15. 1 morrón en brunua
  16. 400 gr yuca picada en bastones
  17. 200 gr zapallo picado en cubos grandes
  18. 2 mazorcas de maíz nuevo cortado en rodajas de 5 cm
  19. 8 hojas cilantro cimarrón
  20. Al gusto sal de mar, pimienta negra y orégano
  21. 1 pizca comino
  22. 3 litros agua

Steps to make to make Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña

  1. La horchata es sencilla, ponemos a hervir las cáscaras de la piña en trozos grandes, con la canela, clavo de olor, azúcar y el arroz. Una vez reviente el arroz, apagamos, extraemos todas las cáscaras y llevamos el arroz y el caldo de piña a licuar por 3 minutos. Verificamos el azúcar y listo. Si es de tu gusto puedes agregarle un poco de leche, a mi no me gusta, pero la receta puede incluirla.
  2. Para el sopón, doramos los trozos de costilla suavemente a punto marrón en la olla de presión. Agregamos los ajos y dejamos freírse segundos, agregamos la cebolla, culantro picado y todas las especias con la sal. Cocinamos por 5 minutos revolviendo, para caramelizar sabores. Ahora agregamos dos litros de agua la zanahoria y el apio, tapamos y cocinamos 18 minutos sobre el primer pitido de presión.
  3. En otra olla con 1 litro de agua vamos a cocer el resto de las verduras con su punto de sal. Esto lo hacemos para controlar el punto de cocción de cada verdura, que retiraras en su punto. Este caldo luego lo vas a reducir a la mitad, para agregarlo con la carne. Una vez este el caldo y la carne, enfriamos la olla con agua y hielo, abrimos y y agregamos las verduras, le damos una cocción muy suave de 3 minutos, y apagamos el fuego dejando balancearse los sabores. Listo.
  4. El arroz está detallado en recetas anteriores, puedes también ocupar la receta de arroz con ajos, le viene perfecto a esta sopa.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal tastes over time. Whether you want to offer a dish that utilizes less or more components or is a little bit basically spicy, you can make easy adjustments to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. As for basic cooking skills for novices you do not require to discover them however just if you master some basic cooking strategies.

This isn't a total overview to fast and very easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Ultimate Sopón de Costilla de Res, Arroz tostado y Horchata de Piña. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta a la boloñesa

Lasagne (lasaña)

Calabacitas rellenas de carne con tamarindo