Enchiladas hondureñas en Japón

Enchiladas hondureñas en Japón

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Enchiladas hondureñas en Japón. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Enchiladas hondureñas en Japón is one of the most popular of current trending foods in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Enchiladas hondureñas en Japón is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Enchiladas hondureñas en Japón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Enchiladas hondureñas en Japón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Enchiladas hondureñas en Japón is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Enchiladas hondureñas en Japón using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Centroamérica comparte una gastronomía influenciada por la mezcla de colores, sabores en donde el maíz y frijoles son base importante. Las enchiladas ( a base de tortilla de maíz) es un plato popular en Honduras, mientras estuve en Japón, tuve la oportunidad de recordar con mis amigos sobre la comida catracha adaptándola a los ingredientes disponibles en Japón...el resutado... delicioso.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Enchiladas hondureñas en Japón:

  1. 300 gramos harina de maíz para elaborar las tortillas
  2. 300 gramos carne molida de res
  3. 1 chile dulce o verde
  4. 5 tomates pequeños
  5. 1 cebolla
  6. 2 dientes ajo
  7. al gusto culantro
  8. al gusto sal
  9. al gusto cominos
  10. oregano en polvo
  11. vinagre y limón
  12. al gusto queso parmesano

Instructions to make to make Enchiladas hondureñas en Japón

  1. Para elaborar el chismol: cortar en trozos pequeños el chile dulce, tomates, cebolla y culantro. Mezclar todos los ingredientes y añadir sal, cominos, oregano en polvo y vinagre al gusto. Idealmente se utiliza limón pero el vinagre puede ser opción. Para la salsa se utilizarán un poco de los ingredientes.
  2. Elaborar salsa para las enchiladas: en un sartén colocar la mitad de los tomates cortados, colocarles una cucharadira de aceite de su elección o margarina. Poner a sofreir el tomate, agregar una cuchara de cebolla, una de chile verde, una de culantro, sal, cominos y dejar sofreir a fuego lento hasta que la salsa tome consistencia espesa
  3. Preparar la carne: condimentar la carne con sal, cominos, oregano y otro ingrediente de su elección si lo desea. Agregar los dos dientes de ajo finamente cortados, poner a fuego medio la carne hasta que la cocción sea la adecuada
  4. Elaborar las tortillas: las tortillas se elaboran con harina de maíz pero en Japón no es tan sencillo de encontrar, se utilizó harina de trigo la cual tiene una consistencia suave, mezclar con agua hasta elaborar las masa, dividirlo en 6 partes y con un rodillo elaborar las tortillas. Utilizando un sartén de teflón cocinar las tortillas
  5. Cocinar bien las tortillas, a la par, cocer dos huevos yuna vez listo todo, servir.
  6. Utilizar la tortilla como base, agregrar la carne, el chismol, la salsa, cortar el huevo y colocar encima asi mismo colocar una cucharadita de queso parmesano y disfrutar de la enchilada. Se puede añadir chile picante si se desea
  7. Disfrutar cocinando con tus amigos, recordando y adaptando los ingredientes resulta inolvidable

As your experience as well as self-confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet and adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit basically hot, you can make basic adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. As for standard cooking abilities for newbies you don't need to learn them yet just if you master some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast as well as easy lunch recipes however its excellent food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Enchiladas hondureñas en Japón. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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