Chop Suey Casero (Honduras)
Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Chop Suey Casero (Honduras). One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Chop Suey Casero (Honduras) is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Chop Suey Casero (Honduras) is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Chop Suey Casero (Honduras), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chop Suey Casero (Honduras) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Chop Suey Casero (Honduras) is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Chop Suey Casero (Honduras) estimated approx 30 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Chop Suey Casero (Honduras) using 29 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Video-receta: https://youtu.be/74qlI5S0ZBU
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Chop Suey Casero (Honduras):
- 10 Camarones
- 2 Pechugas de Pollo
- 8 onzas Carne de Res
- 1 Paquete Tallarines
- Cantonesa (o similares)
- 3 Zanahorias en tiritas
- 3 ramas apio en tiritas
- 1/2 Repollo en tiritas
- 1 Rabano blanco en tiritas
- 2 patastes (chayote) en tiritas
- 1/2 Cebolla en tiritas
- 1 1/2 chile dulce en tiritas
- 4 dientes ajo picaditos
- 1 Shalota en tiritas (opcional)
- 3 cebollitas verdes picadas
- (reserve 1 para adornar)
- 1/2 Brocoli en trozitos
- 1 Cubo Jenjibre (opcional)
- condimento
- 1/2 taza Salsa Soya (al gusto)
- 1 Cucharada salsa
- de Ostión (Oyster Sause)
- 1 Barra Margarina
- 1/2 cucharadita pimienta
- 2 cucharadas sazonador para pollo
- 3 Condimento Michu
- (Este viene con los tallarines
- también puede usar condimento Ajinomoto)
- 1 taza Agua
Instructions to make to make Chop Suey Casero (Honduras)
- Corte en trozitos la carne de res y el pollo también, limpie los camarones y si desea los puede partir a la mitad.
- LOS TALLARINES Ponga a hervir media olla de agua para cocinar los tallarines, a esta le agrega un chorrito de aceite para que los tallarines queden sueltos y no peguen entre si, luego de hervir el agua la apaga y deja los tallarines en el agua caliente, por 10 minutos.
- 10 minutos despúes los retira del agua caliente, los cuela con agua fria para que no se cocinen más,
- En una freidera amplia agregue suficiente aceite para saltear los tallarines y sazonarlos, para que queden listos para el Chop Suey
- LAS VERDURAS Y CARNES Ponga 1/4 taza de aceite en una olla amplia y agregue 1/2 barra de margarina con los camarones, agreguele parte de los ajos y la Shalota y sofrialos por ambos lados por 2 minutos para que queden en su punto, luego retirelos para agregarlos al final.
- En la misma olla conel aceite y margarina agregue el repollo la zanahorias el pataste (chayote) y mueva constantemente mientras cocina todo a fuego medio durante 2 minutos luego lo retira y guarda para agregarlo despúes (esto se hace para mínimizar el volúmen de ingredientes al momento de combinar todo el Chop Suey.
- Seguido en la misma olla agregue más Aceite y la otra 1/2 de margarina agregue la Cebolla el resto de Ajo y Shalota incorpore el pollo y añada el sazon: consome de pollo, pimienta, salsa de ostra, salsa de soya y cocine a fuego medio durante 5 minutos.
- 5 minutos despúes agregue la carne de res, el condimento Mich y cocine por otros 3 minutos más 3 minutos despúes agregue el chile dulce, la coliflor, el apio y el rabano blanco, mueva constantemente para que todas las verduras absorban el sabor
- Agregue 1/2 taza de agua y cocine por 2 minutos más, Añada el repollo, la zanahoria y el pataste previamente salteado y cocine por 3 minutos más, no olvide estar moviendo constantemente para que todo absorba el sabor
- AHORA el momento de mezclar el Chop Suey, agregue los tallarines, y mezcle todo muy bien, las cebollitas verdes y los camarones, Y LISTO, a saborear este delicioso platillo, que lo aprendi de mi mamá en Honduras lo acompañamos con pan, Ketchup y su bebida favorita. ¡ Buen Provecho !
As your experience and confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or even more components or is a little essentially spicy, you can make easy changes to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on time. As for basic cooking skills for novices you do not need to discover them but only if you master some basic food preparation techniques.
This isn't a complete guide to fast and also very easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Ultimate Chop Suey Casero (Honduras). Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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