CAZUELA ESTILO CHILENA🍲

CAZUELA ESTILO CHILENA🍲

Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, CAZUELA ESTILO CHILENA🍲. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

CAZUELA ESTILO CHILENA🍲 is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. CAZUELA ESTILO CHILENA🍲 is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from CAZUELA ESTILO CHILENA🍲, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare CAZUELA ESTILO CHILENA🍲 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make CAZUELA ESTILO CHILENA🍲 is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have CAZUELA ESTILO CHILENA🍲 using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Ésta receta es de Chile, dejaré la receta original y a su vez lo que yo utilicé ya que al no tener el ingrediente principal, rabo de buey (oxtail), lo sustitui por cola de res, así como un par de ingredientes que en ese momento no encontré pero no me impidió hacerlo, así que es una versión al estilo Chileno, el cual se los recomiendo porque es muy sabroso 😉👍🏻😋

Rinde 6 porciones.
Preparación: si te sale suave la carne en hora y media estará, a menos que uses olla express, será menos tiempo.

#fríodelocos #delantaldorado

Ingredients and spices that need to be Make ready to make CAZUELA ESTILO CHILENA🍲:

  1. 2 libras rabo de buey (oxtail) en trozos
  2. 8 tazas caldo de res
  3. 1/4 tazas harina para polenta (o harina de maíz)
  4. 8 papas rojas pequeñas cortadas a la mitad
  5. 1 cebolla picada
  6. 1 1/2 libra calabaza pelada y picada
  7. 2 elotes (mazorcas) cortados en 3 partes
  8. 1 zanahoria picada
  9. 1 pimiento rojo picado
  10. 1 tallo apio bien picado
  11. 1 cebolleta picada
  12. 1 cda orégano fresco
  13. 1 cdita paprika
  14. 1 taza champiñones pecados
  15. 1/2 taza cilantro picado
  16. 1 cda ajo finamente picado
  17. al gusto sal
  18. al gusto pimienta negra

Steps to make to make CAZUELA ESTILO CHILENA🍲

  1. En lo personal, usé cola de res, la misma cantidad de la receta. Lavar muy bien la carne. Todo lo hice en la olla express, pero si no tienes, no te preocupes, la puedes hacer en una olla normal, solo que debes cocer primero la carne, ya cuando esté suave, agregar todo lo demás.
  2. Lavar y picar las verduras, no encontré calabaza, así que usé chayote. Tampoco había papas rojas, usé normales y las corte igual.
  3. Precalentar la olla a temperatura media-alta por 3 minutos, sellar la carne por 2 minutos de cada lado.
  4. Como mi olla de presión es pequeña no me cupo, así que puse primero la carne con los elotes y un poquito de agua (caldo), recuerda no pase de ⅔ de la olla, yo no tenía caldo, así que usé knorr Suiza de res para darle sabor y simular el caldo de res. Se ablandó en 40 min. Pasado el tiempo de cocción recuerda liberar el vapor para que ceda la presión de la olla antes de abrir.
  5. Saqué la carne y los elotes dejando el caldo dónde se cocinó y agregue todo lo demás, a excepción de que no le puse harina, reserve un poquito de cilantro y en lugar de orégano fresco usé seco. En 20 min se cocinaron los vegetales.
  6. Pasé todo en una olla normal grande y luego serví acompañando con el cilantro, también le puedes agregar aguacate y listo, a disfrutar éste delicioso caldo 😉👍🏻😋

As your experience and self-confidence expands, you will find that you have much more natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or more components or is a bit more or less spicy, you can make easy modifications to attain this goal. Simply put, start making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for beginners you don't need to discover them however just if you master some easy cooking techniques.

This isn't a full guide to quick and easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Ultimate CAZUELA ESTILO CHILENA🍲. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta a la boloñesa

Lasagne (lasaña)

Calabacitas rellenas de carne con tamarindo