Tucumanas bolivianas de carne

Tucumanas bolivianas de carne

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Tucumanas bolivianas de carne. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Tucumanas bolivianas de carne is one of the most popular of current trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Tucumanas bolivianas de carne is something which I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Tucumanas bolivianas de carne, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tucumanas bolivianas de carne delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tucumanas bolivianas de carne is 11 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tucumanas bolivianas de carne estimated approx 50 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Tucumanas bolivianas de carne using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Deliciosas empanadas tucumanas bolivianas de carne, esta es una deliciosa receta practica para poder servirla con las visitas o llevarla para un partido o actividad de los nenes, incluso para una reunión de colegio Esas empanadas tucumanas bolivianas de carne es fácil económica y mas que todo con ese sabor hogareño :)

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tucumanas bolivianas de carne:

  1. 1 kg carne picada en cubitos pequeños
  2. 1/2 tomate picado
  3. 1 papa grande
  4. 1/2 zanahoria picada
  5. 1/2 morron picado
  6. 1/2 cebolla picada
  7. 1 diente de ajo
  8. 1 taza harina
  9. 1 taza agua tibia
  10. a gusto sal, comino pimienta y colorante amarillo
  11. 3 huevos
  12. 1 litro aceite

Steps to make to make Tucumanas bolivianas de carne

  1. Poner una cucharada de aceite en la sarten y sofreir la cebolla en cubitos con el ajo picado menudito, esperamos a que se ponga transparente y luego añadimos la carne y la freímos, añadimos la sal el comino y la pimienta a gusto.
  2. En una ollita pequeña poner a cocer la papa y la zanahoria, una ves un poco suaves apagar el fuego y cortar amabas en pequeños cubitos, ya la carne este frita añadir la papa y la zanahoria en cubitos, asi como el morrón.
  3. Bajar el fuego a mínimo esperar un poco a que se mezclen muy bien los ingredientes, probar si esta de agrado el sabor de lo contrario aumentar la sal o lo que se requiere, para que este al agrado de la chef :) una ves cocida la papa, apagar el fuego y esperar a que enfrie.
  4. En una cacerola aparte poner a entibiar el vaso de agua y en otra ollita poner a cocinar los 2 huevos para que se pongan duros.
  5. En un bol poner la taza de harina, hacer un hueco en medio y ahí añadir poca sal un huevito un poquito de azúcar, y el agua nesesaria del vaso tibio, amasar uniformemente hasta quede lista nuestra masa para empanadas es decir la textura de esta debe ser no seca no muy aguada manejable y estirable.
  6. Una ves echa partirla en pequeñas bolitas de masa, sobre la mesa poner harina para que la masa no se pegue y con el fuslero aplanarlas, hasta obtener un disco de masa, en el centro ponemos nuestro jigote con un pedazo de huevito duro y la cerramos, con la repulgada de empanadas :)
  7. Una vez listas nuestras empanadas, ponemos a calentar en una olla bastante aceite, un consejo para que este no se queme es poner un pedazo de zanahoria como si se friera, y una ves caliente ponemos nuestras tucumanas de dos en dos o de una en una depende el tamaño de la olla.
  8. Debén tostarse el color es mas o menos como las tucumanas de la fotografía, una ves listas ponerlas en un bol y ya!! listas nuestras deliciosas tucumanas , se las puede acompañar de papitas fritas, con una salsa o bien con una ensaladita de pepinos, muy recomendada prueben que son deliciosas.

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy modifications to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however only if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a total overview to fast and easy lunch recipes but its good food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Tucumanas bolivianas de carne. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta a la boloñesa

Lasagne (lasaña)

Calabacitas rellenas de carne con tamarindo