Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj)

Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj)

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj). One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj) is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj) is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj) is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj) estimated approx 30 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj) using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

(AMÉRICA DEL NORTE) El único papá del que tengo memoria clara es mi abuelo Jesús Grande Sierra (2 de junio de 1926 - 31 de julio de 2004), él solo tuvo oportunidad de estudiar la escuela primaria pero su tío le enseñó el oficio de la relojería y llegó a ser tan bueno que venían personas de lo largo y ancho del país para que él reparara sus relojes favoritos. Él adoraba la carne de res, por ello hoy en su honor preparé este filete que le hubiera encantado. En la foto aparece también un vaso de agua natural de mango, el mango era la única fruta que él se comía sin que se lo dijeran dos veces.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj):

  1. 4 filetes res (sin aplanar mucho)
  2. 1/2 taza aceite de oliva
  3. 1/2 cucharadita sal
  4. 1/4 cucharadita pimienta negra molida
  5. 1/4 cucharadita ajo en polvo
  6. 1/4 cucharadita cebolla en polvo
  7. 2 cucharaditas paprika (abundantes)
  8. 4 cucharadas salsa inglesa
  9. 4 cucharaditas romero seco
  10. 1 puño de cilantro fresco picado
  11. 4 raciones de frijoles refritos
  12. 4 raciones de aguacate en cubos

Steps to make to make Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj)

  1. Primero se prepara el macerado para la carne, así que en una taza mezcla el aceite, la sal, la pimienta, el ajo y la cebolla en polvo, la paprika, la salsa inglesa y el romero seco (ojo: la receta original de América Anglosajona incluye eneldo y no romero, pero en mi ciudad no lo he visto siquiera a pesar de haberlo buscado). Revuelve bien con una cuchara cafetera y no permitas que se hagan grumos.
  2. Con ayuda de una espátula o brocha barniza todos los filetes con el macerado, no dejes ningún espacio sin cubrir. Junta los cuatro filetes en un recipiente de plástico y luego báñalos con el resto de la mezcla. Cubre con una bolsa de plástico y refrigera al menos una hora antes de asar.
  3. Al momento de asarlos no agregues más aceite, con el mismo que los cubre ponlos sobre una plancha a llama media-alta y espera hasta que obtengas el término deseado (también se pueden preparar en asador). Sirve acompañados de los frijoles refritos y del aguacate en cubos. Si lo deseas puedes agregar a la mezcla del macerado pimienta roja en hojuelas para dar un matiz algo picante. ¡FELIZ DÍA DEL PADRE!

As your experience and also confidence grows, you will discover that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a dish that utilizes less or more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make simple changes to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you don't require to learn them yet only if you master some basic food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and simple lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food How to Prepare Quick Filete Estilo Montreal (Mi Abuelo el Duende del Reloj). Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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