Dumplings Chinos

Dumplings Chinos

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Dumplings Chinos. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Dumplings Chinos is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Dumplings Chinos is something which I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Dumplings Chinos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Dumplings Chinos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Dumplings Chinos is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Dumplings Chinos estimated approx 90 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Dumplings Chinos using 21 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.

Receca clasica de dumplings chinos con reemplazos de ingredientes que se pueden encontrar en Argentina

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Dumplings Chinos:

  1. Para la masa
  2. 3 tazas harina común
  3. 1/4 cucharadita sal gruesa
  4. 1 1/4 tazas agua fría
  5. Para el relleno
  6. 1/2 Kilo Carne picada de cerdo o de res
  7. 1 Cucharada salsa de soja
  8. 1 cucharadita sal gruesa
  9. 1 cucharada vino blanco
  10. 1/4 cucharada pimienta blanca fresca
  11. 3 cucharadas aceite de oliva (o sésamo)
  12. 2 cebollas de verdeo
  13. 1 1/2 tazas repollo
  14. 1 cucharada jengibre molido fresco
  15. 2 dientes ajo
  16. Para la cocción
  17. 1 taza agua
  18. 3 cucharadas aceite (opcional para dumplings fritos)
  19. Para servirlos
  20. Cebolla de verdeo cortada
  21. 1/2 taza salsa de soja mezclada con vinagre negro

Instructions to make to make Dumplings Chinos

  1. Reúne los ingredientes.
  2. Coloque la harina en un tazón y agregue la sal. Agregue lentamente el agua fría, agregando solo lo necesario para formar una masa suave.
  3. Coloque la masa sobre una superficie plana y amase hasta formar una bola suave.
  4. Cubra la masa y déjela reposar durante al menos 30 minutos.
  5. Mientras la masa reposa, hacemos el relleno. Coloque la carne en un tazón y agregue la salsa de soja, la sal, el vino y la pimienta. Revuelva en una sola dirección.
  6. Agregue los ingredientes restantes del relleno y mezcle bien, revolviendo en la misma dirección hasta que la mezcla esté pegajosa.
  7. Vuelva a amasar la masa hasta formar una bola suave.
  8. Divida la masa en 60 piezas, con cada pieza pesando aproximadamente 15 gramos. Enrolle cada pieza en un círculo de aproximadamente 7.5 cm de diámetro, enharinar ligeramente la superficie según sea necesario para evitar que la masa se pegue.
  9. Coloque una pequeña porción (alrededor de 1 cucharada rasa) del relleno en el centro de cada envoltura.
  10. Moja los bordes de la bola de masa con agua.
  11. Para una apariencia plisada, levante suavemente los bordes de la envoltura sobre el relleno y júntelos en la parte superior central. Dobla los bordes del envoltorio varias veces a lo largo del borde y pellizca para sellar. Para una opción más fácil, simplemente doble la masa sobre el relleno en forma de media luna y pellizque los bordes para sellar. Repita con los envoltorios restantes y el relleno.
  12. Traiga una olla grande con agua a hervir. Agregue la mitad de los dumplings, revolviéndolas suavemente para que no se peguen. Una vez que el agua vuelva a hervir, agrega 1/2 taza de agua fría y tapa la olla. Una vez que el agua vuelva a hervir, agregue otra 1/2 taza de agua fría y cubra.
  13. Cuando el agua vuelva a hervir, los dumplings deben estar completamente cocidos y listas para sacarlos de la olla y escurrirlas. Puedes cortar una bola de masa de prueba para asegurarte.
  14. Si se desea, se pueden freír en este punto. Agregue 3 cucharadas de aceite a una sartén y cocine hasta que estén ligeramente dorados.
  15. Disponer los dumplings en una fuente y espolvorear con cebolletas. Servir con una salsa para mojar al lado. ¡Disfrutar!

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet and also adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of fewer or more components or is a little bit basically zesty, you can make straightforward changes to attain this objective. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to standard cooking abilities for newbies you do not need to learn them but just if you understand some easy food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Easiest Way to Prepare Super Quick Homemade Dumplings Chinos. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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